Verkopen met Immoké

Met Immoké kiest u voor een professioneel vastgoedkantoor met een ruim netwerk in de regio. 
Al meer dan 25 jaar helpen we u bij de verkoop van uw woning, grond of handelspand.

Alles begint met een juridisch correct verkoopdossier. We nemen al het papierwerk en de aanvraag van alle wettelijk vereiste attesten en documenten op ons. Zo weet u zeker dat de verkoop vlot kan verlopen.

Met onze know-how en expertise zorgen we er voor dat uw eigendom strategisch op de vastgoedmarkt wordt gelanceerd. We voeren een doelgerichte mailing uit naar ons adressenbestand met potentiele kopers. Zo komt uw pand meteen in de aandacht. Alle reacties van kandidaten worden snel opgevolgd en we staan in voor een professionele begeleiding bij de bezichtigingen van uw pand. 

Dankzij uw persoonlijke login kan u op ieder moment het verloop van de verkoop mee opvolgen. En natuurlijk zijn we steeds bereikbaar en kan u rekenen op een persoonlijke opvolging. Meldt er zich een kandidaat, dan leest of hoort u het meteen. We streven hierbij naar een eerlijke en heldere communicatie met zowel verkoper als koper zodat uw eigendom in alle vertrouwen van eigenaar kan veranderen.

UW EIGENDOM VERDIENT ONZE EXPERTISE!

Verhuren met Immoké

U wenst uw pand te verhuren zonder zorgen. Dan bent u bij Immoké aan het juiste adres.
We adviseren u over een marktconforme verhuurprijs. Uw eigendom wordt op z'n aantrekkelijkst gepresenteerd. Indien u nog niet in het bezit bent van het verplichte EPC-attest, kan dit door ons worden afgeleverd.
 

Kandidaat-huurders worden zorgvuldig gescreend op solvabiliteit. We staan in voor een wettelijk sluitend huurcontract en het opmaken van een zeer uitgebreide plaatsbeschrijving met foto's. Deze documenten worden vervolgens door ons geregistreerd. Wij zorgen voor de vestiging van de huurwaarborg bij een onafhankelijke organisatie en controleren het afsluiten van een huurdersaansprakelijkheidsverzekering. De overnamedocumenten nutsmaatschappijen worden door ons ingevuld en indien van toepassing wordt er een afrekening gemaakt.

Beheer (Syndicschap)

Bent u mede-eigenaar van een gebouw met gemeenschappelijke kosten voor elektriciteit, water, verwarming, brandverzekering, onderhoud, lift, enz, dan is Immoké voor u de geschikte partner als syndicus.

Wij staan dagelijks in voor een goed beheer van de gemeenschappelijke rekeningen en dit in continu overleg met alle eigenaars. We houden controle op de uitgaven en zorgen dat iedereen tijdig betaalt. Wij bemiddelen tussen eigenaars bij twisten en zorgen voor een goede schaderegeling bij schade.

Jaarlijks houden we een algemene vergadering die professioneel verloopt op ons kantoor. Alle documenten worden op kantoor bijgehouden waar u ze steeds kan inkijken.
 

Bijkomende diensten

Ons zusterbedrijf Mabu is uw partner voor nieuwbouwprojecten, verkavelingen, opmetingen en regularisaties.