Verkopen met Immoké

Met Immoké kiest u voor een toonaangevend vastgoedkantoor met een uitgebreid netwerk in de regio. Al meer dan 25 jaar staan wij klaar om u te assisteren bij de verkoop van uw woning, grond of handelspand.

Wij regelen vanaf het begin een waterdicht verkoopdossier, inclusief al het noodzakelijke papierwerk en de aanvraag van wettelijk vereiste attesten en documenten. Zo verzekeren we een soepele verkoopprocedure.

Met onze knowhow en ervaring lanceren we uw eigendom strategisch op de vastgoedmarkt. Via gerichte mailings naar ons adressenbestand met potentiële kopers brengen we uw pand direct onder de aandacht. Alle reacties behandelen we snel en we bieden professionele begeleiding tijdens bezichtigingen.

Dankzij uw persoonlijke login houdt u op elk moment het verloop van de verkoop in de gaten. Wij zijn altijd bereikbaar en zorgen voor een persoonlijke opvolging. Meldt zich een kandidaat aan, dan bent u er meteen van op de hoogte. We streven naar open en heldere communicatie, zowel met verkoper als koper, voor een vertrouwde overdracht van eigendom.

UW EIGENDOM VERDIENT ONZE EXPERTISE!

Verhuren met Immoké

Wilt u uw pand moeiteloos verhuren? Dan zit u goed bij Immoké. Wij geven advies over een verhuurprijs die in lijn is met de markt. Uw eigendom wordt op z'n allerbest gepresenteerd. Als u nog niet over het verplichte EPC-attest beschikt, regelen wij dat voor u.

Potentiële huurders worden grondig gescreend op hun financiële draagkracht. Wij zorgen voor een juridisch sluitend huurcontract en stellen een gedetailleerde plaatsbeschrijving op, inclusief foto's. Deze documenten worden door ons geregistreerd. De huurwaarborg wordt bij een onafhankelijke organisatie gevestigd, en wij controleren de afsluiting van een huurdersaansprakelijkheidsverzekering. Wij vullen de overnamedocumenten voor nutsmaatschappijen in en maken, indien nodig, een afrekening. Bij Immoké nemen we al uw zorgen over het verhuren van uw pand uit handen.

Beheer (Syndicschap)

Bent u mede-eigenaar van een gebouw met gedeelde kosten zoals elektriciteit, water, verwarming, brandverzekering, onderhoud, lift, en meer? Dan is Immoké de ideale syndicus voor u.

Wij nemen dagelijks de verantwoordelijkheid voor een efficiënt beheer van de gezamenlijke rekeningen, altijd in nauw overleg met alle eigenaars. We houden de uitgaven nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat alle betalingen tijdig binnenkomen. Bij conflicten tussen eigenaars treden we op als bemiddelaar en streven naar een eerlijke schaderegeling in geval van schade.

Jaarlijks organiseren we een algemene vergadering die op een professionele manier wordt gehouden in ons kantoor. Alle relevante documenten worden zorgvuldig bijgehouden op ons kantoor, zodat u ze op elk moment kunt raadplegen. Immoké staat garant voor een vlotte en transparante aanpak van het syndicusbeheer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de gemeenschappelijke belangen van het gebouw.


 

Bijkomende diensten

Mabu, ons zusterbedrijf, staat klaar om uw partner te zijn voor nieuwbouwprojecten, verkavelingen, opmetingen en regularisaties.