Welkom bij Immoké

Kantoor

Welkom bij Immoké, uw vertrouwde vastgoedpartner sinds 1997! Onder leiding van Tamara Theelen opende het kantoor destijds de deuren en is het uitgegroeid tot een gespecialiseerd vastgoedkantoor in verkoop, verhuur en beheer van gebouwen (syndicus).

Samen met echtgenoot Marc Bussels en een ervaren team, bestaande uit vastgoedmakelaars Rudi Jacobs en Bert Drykoningen, staan wij klaar om uw vastgoeddromen te verwezenlijken.   

Wat ons onderscheidt? Onze klantgerichte aanpak, eerlijkheid en correctheid in elke verkoop of verhuur. Wij geloven in open communicatie en maken het verschil met onze persoonlijke benadering. Ons team staat ook paraat met juridisch advies, waardoor u met een gerust hart stappen kunt zetten in de vastgoedwereld. Bespaar tijd en geld door te kiezen voor een erkende vastgoedmakelaar.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking in ons goed bereikbare kantoor met ruime parking. We zijn elke weekdag open van 9 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 17 uur (vrijdag tot 12.00 uur). Bel ons op 089 855 680 om een afspraak te maken - uw vastgoeddroom begint hier!