Welkom bij Immoké

Kantoor

Vastgoedkantoor Immoké opende in 1997 haar deuren onder impuls van Tamara Theelen. Het kantoor is gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van vastgoed en het beheer van gebouwen (syndicus).

Tamara runt het kantoor samen met haar echtgenoot Marc Bussels. Sinds 2012 kan het team rekenen op de juridische kennis van vastgoedmakelaar Rudi Jacobs en sinds 2018 op het enthousiasme en de passie van vastgoedmakelaar Bert Drykoningen.    

Met onze klantgerichtheid en eerlijke en correcte aanpak van elke verkoop of verhuur, alsook onze open communicatie met onze klanten maken wij het verschil met vele andere spelers. Naast een goede commerciële ondersteuning verzorgen we ook het juridische aspect tot in de puntjes. Kiezen voor een erkende vastgoedmakelaar bespaart u tijd en geld.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar en biedt een ruime parking. We zijn elke weekdag open van 9 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 17 uur (vrijdag tot 12.00 uur). Of bel ons even op 089 855 680 om af te spreken.