Verkopen met Immoké

Met Immoké kiest u voor een toonaangevend vastgoedkantoor met een uitgebreid netwerk in de regio. Al meer dan 25 jaar staan wij klaar om u te assisteren bij de verkoop van uw woning, grond of handelspand.

Wij regelen vanaf het begin een waterdicht verkoopdossier, inclusief al het noodzakelijke papierwerk en de aanvraag van wettelijk vereiste attesten en documenten. Zo verzekeren we een soepele verkoopprocedure.

Met onze knowhow en ervaring lanceren we uw eigendom strategisch op de vastgoedmarkt. Via gerichte mailings naar ons adressenbestand met potentiële kopers brengen we uw pand direct onder de aandacht. Alle reacties behandelen we snel en we bieden professionele begeleiding tijdens bezichtigingen.

Dankzij uw persoonlijke login houdt u op elk moment het verloop van de verkoop in de gaten. Wij zijn altijd bereikbaar en zorgen voor een persoonlijke opvolging. Meldt zich een kandidaat aan, dan bent u er meteen van op de hoogte. We streven naar open en heldere communicatie, zowel met verkoper als koper, voor een vertrouwde overdracht van eigendom.

UW EIGENDOM VERDIENT ONZE EXPERTISE!