Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

OMSCHRIJVING WONING:
- GELIJKVLOERS: Ruime inkomhal met vestiairekast en verdiepingstrap met smeedijzeren ballustrade, gastentoilet, trap naar de kelder, ruime woonkamer (10,40 x 4,55/3,40 m) met marmeren schouw voorzien van inbouwhaard (multifunctionele allesbrander van Flam) en groot raam dat uitgeeft op het ruime terras, aparte leefkeuken (4,80 x 4,00 m) met buitendeur. De keuken is uitgerust met een semi-professioneel fornuis (merk Lacanche) met 5-pits inductiekookplaat, warmeluchtoven en conventionele oven, vaatwasmachine, koelkast (Smeg), stoomoven (Novy) en dubbele RVS spoelbak. Aangrenzende berging/wasplaats met uitgietbak en buitendeur. Inpandige garage (5,95 x 3,50 m) welke tevens is voorzien van alle technieken alsook afwerking om te worden gebruikt als kantoorruimte.
- VERDIEPING 1: Trap, overloop, slaapkamer 1 (6,15 x 3,00 m) met regendouche en wastafel, slaapkamer 2 (5,30 x 3,00 m) met douche en wastafel, slaapkamer 3 (4,45 x 3,50 m) met wastafel en toegang tot het balkon aan de voorzijde, slaapkamer 4 (4,55 x 3,15 m) met inbouwkasten en opening die toegang biedt tot de zolderruimte, ruime, zeer mooi betegelde badkamer (4,55 x 3,00 m) met ligbad, inloop regendouche, dubbele wastafel, toilet en bidet.
- VERDIEPING 2: Zeer ruime zolderruimte met daglicht. De volledige ruimte is voorzien van een hoogwaardige vloertegel, alsook zijn er radiatoren voorzien zodat deze verdieping polyvalent is.
- KELDER: De woning is volledig onderkelderd met volledig betegelde trap, kelderberging met stookolietank en cv-ketel (Viessmann), zeer ruime kelder/garage met sectionale poort (Hörmann).

BIJKOMENDE INFORMATIE:
- Ramen: PVC ramen met dubbele beglazing. Inkomdeur en terrasraam in hout met dubbele beglazing.
- Verwarming: Centrale verwarming op stookolie (Viessmann-ketel). Inbouwhaard van het merk Flam in de woonkamer.
- Vloeren: Alle ruimtes (inclusief de garage en de zolder) zijn voorzien van exclusieve porceleinen vloertegels. In de verschillende douches is er gebruik gemaakt van mozaïktegeltjes. De kelder is voorzien van een gepolierde betonvloer. Het terras is betegeld met blauwe hardsteen.
- Elektriciteit: De elektriciteit is volledig comform. TV- en telefoonaansluitingen voorzien in alle slaapkamers. Alarm aanwezig.
- Regenwater: Er is een regenwaterput aanwezig van 10.000 l. Het toilet op het gelijkvloers is aangesloten op regenwater.
- Tuin: Mooi aangelegde, omheinde tuin met tuinverlichting. Ruim terras, grenzend aan de woonkamer en de keuken, met landelijk uitzicht.
- Ligging: De woning is landelijk gelegen in een rustige woonbuurt, net buiten het centrum van Neeroeteren.

TROEVEN:
- De woning is zeer smaakvol ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder zeer exclusieve vloer- en wandtegels.
- Zeer ruime woning met 4 grote slaapkamers en extra uitbreiding naar de tweede verdieping mogelijk. De zolderverdieping is reeds volledig betegeld en voorzien van radiatoren.
- De woning is uiterst geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep dankzij de zeer ruime, mooi afgewerkte bureelruimte met aparte inkom aan de voorzijde van de woning. In deze ruimte is uitgebreid voorzien van stopcontacten en telefoon-, kabel- en internetaansluiting.
- Rustige, landelijke ligging. Het ruime terras kijkt uit op landerijen.

Algemeen

Adres:Drievekkenweg 94
Neeroeteren
Referentie:19TK040
Type:Woning
Ligging:Landelijk, Aan rustige weg, Gemeente
Perceeloppervlakte:1.100 m²
Perceelbreedte:15,35 m
Perceeldiepte:68 m
Bewoonbare opp.:312 m²
Gevelbreedte:12 m

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:45 m²
Keuken:19 m², Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Kelder:Ja
Wasplaats:8 m²
Tuin:Ja
Garage:1

Comfort

Veiligheid:Alarmsysteem
Raamwerk:PVC - inkomdeur en terrasraam in hout
Gevel:Baksteen
Beglazing:Dubbel
Elektriciteit:Volledig conform. Alarm
Verwarming:CV-ketel, Stookolie - Multifunctionale allesbrander van het merk FLAM.

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 874
Kadastrale Oppervlakte:1.100 m²
EPC Index:281,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht