Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

OMSCHRIJVING:
- GELIJKVLOERS: Inkomhal met eiken trap naar de verdieping, ingebouwde vestiairekast en gastentoilet, L-vormige bureelruimte (7,40 x 4,00/5,95 m) met cv-ketel (in ingebouwde kast), woonkamer bestaande uit een knusse zithoek (6,00 x 4,35 m) met houtkachel en eethoek (5,00 x 3,50 m) met buitendeur die uitgeeft op het overdekt terras en de tuin, open keuken (4,50 x 3,85 m) uitgerust met 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine, spoelbak, oven, magnetron, koelkast, inbouwdiepvriezer en uitgebreide kasten met granieten werkblad, berging/sas met aansluiting voor wasmachine en droogkast en cv-ketel voor warm water. Trap naar de kelderverdieping.
- VERDIEPING 1: Trap, overloop, slaapkamer 1 (5,15 x 3,30/4,00 m) met ingerichte dressingruimte, slaapkamer 2 (5,05 x 4,35 m), slaapkamer 3 (6,30 x 3,85 m) met vaste trap naar de tweede verdieping, ruime badkamer met dubbele wastafelmeubel, douche-cabine, jacuzzi en toilet.
- VERDIEPING 2: Slaapkamer, hobbyruimte/bureau, bergzolder.
- KELDERVERDIEPING: De woning is volledig onderkelderd met trap, gezellige degustatieruimte met wijnrekken, zeer ruime vergaderruimte (momenteel in gebruik als berging), hobbykamer/bureau en opslagruimte.
- BIJGEBOUWEN: Aanpandige garage met automatische, sectionale poort.

BIJKOMENDE INFORMATIE:
- Ramen: Aluminium ramen met dubbele beglazing en hoofdzakelijk automatische rolluiken. De meeste veluxramen zijn voorzien van screens en vliegenhorren.
- Verwarming: Centrale verwarming op aardgas. Warm water middels aparte cv-ketel. Houtkachel in de woonkamer. In de woonkamer is er een aansluiting voorzien om een gashaard te plaatsen.
- Vloeren: Gelijkvloers: Laminaatparket in de woonkamer en het bureau, vloertegels in de overige ruimtes. Verdieping 1 en 2: Laminaatparket. Vloertegels in de badkamer. Kelder: Alle ruimtes, op uitzondering van de opslagruimte, zijn voorzien van een moderne vloertegel.
- Tuin: Gezellige, volledig omheinde tuin/patio met waterpartij. De patio is aangelegd met sierbestrating en de terrassen werden afgewerkt met thermowood. De garage kan middels een schuifwand die toegang biedt tot de patio dienen als overdekt terras.
- EPC-waarde: 128 kWh/m².

LIGGING:
De woning is gelegen in een doodlopende straat in een residentiële, jonge woonbuurt aan de rand van het centrum.

TROEVEN VAN DEZE WONING:
- Zeer ruime woning (4 slaapkamers, ruim bureau, ingerichte kelderverdieping met verwarming).
- De woning is smaakvol ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Moderne, glazen deur in de badkamer. Diverse inbouwspots. Centraal stofzuigsysteem. Maatkasten. Sfeer ledverlichting in de kelderverdieping en de garage.
- De woning is uiterst geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep dankzij de zeer ruime bureelruimte op het gelijkvloers. In deze ruimte is er wateraansluiting voorzien om eventueel wastafel of douche te plaatsen. Er is voldoende parkeermogelijkheid op enkele meters van de woning.
- Zeer rustige ligging in een jonge, residentiële woonbuurt.

Algemeen

Adres:Diamantstraat 3
Beek
Referentie:19TK021
Type:Woning
Ligging:Aan rustige weg, Residentieel, Gemeente
Perceeloppervlakte:364 m²
Perceelbreedte:14 m
Perceeldiepte:17 m
Bewoonbare opp.:428 m²
Bouwjaar:2008
Gevelbreedte:8 m

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:40 m²
Keuken:17 m², Open keuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Zolder:Ja
Kelder:Ja
Terras:Ja
Tuin:Ja
Garage:1

Comfort

Kindvriendelijk:Ja
Raamwerk:Aluminium
Gevel:Baksteen
Beglazing:Dubbel - Elektrische rolluiken.
Verwarming:CV-ketel, Kolenkachel, Hoogrendementsketel, Aardgas

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.225
Kadastrale Oppervlakte:364 m²
EPC Index:128,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Ja
Stedenbouwkundige bestemming:Woonuitbreidingsgebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht