Helaas, dit pand is verhuurd!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

OMSCHRIJVING APPARTEMENT:
- GELIJKVLOERS: Het appartement beschikt aan de voorzijde over 2 private inkomdeuren. De linkse inkomdeur biedt toegang tot een bureelruimte (3,45 x 3,4 m) met schuifkastenwand en kleine kitchenette voorzien van koelkast, spoelbak en opbergkasten. De rechtse inkomdeur geeft uit op een ruime leefruimte (7,85 x 4,00 m) met aangrenzende woonkamer (8,00 x 4,00 m), knusse keuken (3,35 x 2,44 m) voorzien van koelkast, elektrische fornuis, afzuigkap en spoelbak. 2 aparte toiletten. Nachthal, toilet, slaapkamer 1 (4,15 x 3,54 m), slaapkamer 2 (4,68 x 2,45 m), badkamer (2,46 x 2,40 m) met ligbad met douchegordijn en dubbele wastafelmeubel. Berging/wasplaats (3,00 x 2,33 m). Aan de achterzijde bevindt zich een heel ruim terras (10,00 x 3,50 m) met zonnetent dat bereikbaar is via groot schuifraam vanuit de woonkamer en slaapkamer. Het terras is tevens langs de achterzijde van het gebouw toegankelijk via een trapje.
Via de gemeenschappelijke inkomdeur van het appartementencomplex kom je in de hal met trap en lift naar de verdiepingen. Hier is ook de voordeur van het appartement.
- KELDER: In de gemeenschappelijke kelder is er een individuele autostaanplaats, deze is bereikbaar via de achterzijde van het gebouw met elektrisch bediende garagepoort.
- PARKING: Aan de achterzijde van het gebouw zijn er 2 private parkeerplaatsen voorzien horende bij dit appartement. Via de parkeerplaats is er een trap die toegang biedt tot het achterliggende terras.

BIJKOMENDE INFORMATIE:
- EPC: 125 kWh/m² - Label: B.
- Vloeren: Parketvloer en laminaat.
- Verwarming: gaswandketel.
- Lift aanwezig.
- Gemeenschappelijke kost 50 EUR per maand.
- Onmiddellijk beschikbaar.

LIGGING:
Centrale ligging in hartje Neeroeteren, tegenover de kerk met gratis parkeergelegenheid voor de deur en ruime parking op 50 m. Dichtbij winkel, bakker, ... en alle andere faciliteiten die Neeroeteren te bieden heeft. Op enkele autominuten van Maasmechelen, Bree, Kinrooi en de Nederlandse grens.

Algemeen

Adres:Raadshof 2/2
Neeroeteren
Referentie:23TH062
Type:Appartement
Ligging:In centrum
Bewoonbare opp.:160 m²
Bouwjaar:1990
Op verdieping:0
Totale kosten:€ 50/maand

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:Ja
WC:2
Bureau:Ja
Woonkamer:74 m²
Keuken:Ja
Terras:Ja
Wasplaats:Ja

Comfort

Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Aardgas

Wettelijke gegevens

EPC Index:125,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:B
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd