sorteer op

Gelijkvloersappartement met 3 slpks.

Dornerstationsstraat 22 - 3680 Opoeteren
Gelijkvloersappartement met leefkeuken, 3 slaapkamers, berging/wasplaats, terrasje en carport. Zeer rustige ligging nabij het centrum van Dorne. Onmiddellijk beschikbaar.
€ 595
Meer info
In optie

Modern appartement met 2 slpk en zeer ruim terras.

Spilstraat 9A - 3680 Neeroeteren
Modern appartement (111 m²) op de eerste verdieping met zeer veel lichtinval, 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, ruim zuidgericht terras (34 m²) , badkamer met ligbad en douche, lift. Gelegen in centrum. Beschikbaar in overleg.
€ 700
Meer info

Modern dakappartement met 1 slpk, terras en garage.

Grauwe Torenwal 8 - 3960 Bree
Modern appartement (82 m²) op de 3e verd. met 1 slpk, woonkamer met veel lichtinval, ruim zonneterras (15 m²), garage en kelderberging. Gelegen in hartje Bree met aan overzijde gratis parking.
Verhuurd

Modern appartement met 2 slpk, terras en garage.

Royestraat 2 - 3670 Gruitrode
Modern appartement met woonkamer en open keuken, zonneterras. 2 slaapkamers en moderne badkamer. Autostaanplaats en berging in de gemeenschappelijke kelder. In het centrum van Gruitrode. Onmiddellijk beschikbaar.
Verhuurd

Appartement met ruime woonkamer en 3 slaapkamers.

Maaseikerlaan 2b - 3680 Neeroeteren
Ruim appartement op verdieping 1 met woonkamer met veel lichtinval, balkon aan de voorzijde, aparte keuken en berging, 3 slaapkamers met inbouwkasten en kelder. Onmiddellijk beschikbaar.
Verhuurd

Modern gelijkvloersappartement met 1 slpk, garage en ruim terras.

Sint-Lambertuskerkstraat 13a - 3680 Neeroeteren
Modern gelijkvloers appartement met 1 slpk, woonkamer met open keuken, badkamer/wasplaats, deels overdekt terras, garage en fietsenberging. Onmiddellijk beschikbaar.
Verhuurd

Modern appartement met 2 slpks en parking.

Dilserweg 1 - 3680 Opoeteren
Modern appartement (101 m²) op de 2e verdieping met woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, berging/wasplaats en parking. Lift aanwezig. Beschikbaar vanaf 1/06/2020.
Verhuurd

Appartement met 3 slpks, terras en parkeergarage in hartje Bree.

Merisstraat 2 - 3960 Bree
Ruim appartement met nieuwe ingerichte keuken, grote woonkamer en 3 slpks in hartje Bree. Parking en berging in de ondergrondse parkeergarage. Verwarmingskosten inbegrepen in de huurprijs! Onmiddellijk beschikbaar.
€ 700
Meer info