Vrijstaande woning op 13 a 38 ca met 3 slpk.

Wieërsweg 65 - 3680 Neeroeteren

OMSCHRIJVING:
- GELIJKVLOERS: Inkomhal met houten trap naar de verdieping, doorzonwoonkamer (7,10 x 4,33 m) met veel lichtinval dankzij een groot raampartij dat uitgeeft op het terras aan de achterzijde, recent vernieuwde, open keuken (4,70 x 3,30 m) met Falconfornuis, Falcondampkap en spoelbak, berging/wasplaats (3,20 x 2,25 m) met buitendeur, apart toilet, slaapkamer 1 (4,25 x 3,20 m) ingericht als bureau met inbouwkasten en bibliotheek.
- VERDIEPING 1: Trap, nachthal, slaapkamer 2 (4,25 x 4,25 m) voorzien van inbouwkasten, slaapkamer 3 (4,25 x 3,25 m) met toegangsluik naar de zolder, vernieuwde badkamer met inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel en toilet.
- KELDER: Kruipkelder.
- BIJGEBOUWEN: Vrijstaande, gemetselde tuinberging met overdekt zonneterras.

BIJKOMENDE INFORMATIE:
- Ramen: PVC ramen met dubbele beglazing. De grote PVC ramen in de woonkamer die uitgeven op het terras zijn voorzien van zonwerende Franse Louvre luiken. De vensters aan de achtergevel en de veluxramen zijn voorzien van vliegenhorren.
- Verwarming: Hoogrendement speksteenkachel (8m³/JR), deels elektrische convectoren.
- Vloeren: Onderhoudsvriendelijke vloertegel op het gelijkvloers, laminaat en novilon op de verdieping.
- Deuren: Volhouten eiken binnendeuren op het gelijkvloers.
- Tuin: Volledig omheinde eco-tuin met siervijver en kastanjeafsluiting, achterliggende laagstam fruitboomgaard en sparrenbosje. Onderhoudsvriendelijke voortuin, aangelegd met siergrassen. De inrit naar achter is afgesloten met een houten tweeslagspoort. Zeer ruim terras in composiet en afgeboord met steenkorven, grenzend aan de woonkamer.
- EPC-waarde : ….kWh/m².
- Renovaties: In 2016 zijn de dakgoten vernieuwd en de dakpannen voorzien van een coating. Tevens werden de keuken en de badkamer volledig vernieuwd. Alle ruimtes zijn dit jaar opnieuw geverfd.

LIGGING:
Zéér rustige ligging in een autoluwe omgeving met een weids uitzicht over weilanden en bossen, nabij vele wandel- en fietspaden in de natuur.

TROEVEN:
- Instapklare, energiezuinige houtskeletwoning.
- Volledig omheinde, onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy, twee mooie terrassen en diverse, verrassende plekjes.
- Zeer rustige, landelijke ligging.