Bouwgrond voor vrijstaande woning met opp. 5 a 03 ca.

Nachtegaallaan 37 - 3650 Dilsen-Stokkem

GEGEVENS BOUWGROND:
- LOT 1 op het opmetingsplan.
- Oppervlakte: 5 a 03 ca.
- Perceelbreedte: 18 m.
- Perceeldiepte: ca. 28 m.
- Geschikt voor vrijstaande woning.

BOUWVOORSCHRIFTEN:
- HOOFDBESTEMMING: Eengezinswoning (residentieel gebruik).Indien de ruimtelijke context en de bouwkavel het toelaten kan om sociale redenen een zogenaamde zorgwoning toegestaan worden. Dit moet dan ook ondubbelzinnig blijken uit de opbouw van de woning.
- BOUWLIJN: De bouwlijn is zoals aangegeven op het verkavelingsplan.
- INPLANTING: Op het verkavelingsplan wordt de zone voor het hoofdgebouw vastgesteld. De afstand tot de laterale perceelsgrens bedraagt minimaal 3 meter. De diepte is maximaal 11,60 m op het gelijkvloers en op de verdieping.
- BOUWHOOGTE: Maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst. De kroonlijsthoogte bedraagt maximaal 6,50 meter boven het niveau van de straat. Maximale nokhoogte van 11 meter. Op een eventuele meerdiepte van het gelijkvloers t.o.v. de verdieping mag geen dakterras ingericht worden; terrassen zijn op de verdieping enkel inpandig toegestaan. De hoofd- en bijgebouwen moeten één architecturaal geheel vormen.

LIGGING:
Landelijk gelegen langs een rustige weg, nabij fiets– en wandelpaden. Op een boogscheut van de verbindingsweg 'Rijksweg N78', enkele autominuten van Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse grens.