Gerenoveerde en ruime woning met 48 zonnepanelen op 8 a 89 ca

Bosstraat 58 - 3960 Tongerlo

OMSCHRIJVING WONING :
- GELIJKVLOERS: Inkomhal met ruime trappenhal (4 x 3 m) met veel lichtinval, woonkamer (8,5 x 4 m) bestaande uit een knusse zithoek met houtkachel en een eethoek en open doorsteek naar de vernieuwde keuken (4,6 x 4 m) die volledig is ingericht. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, RVS afzuigkap, spoelbak, vaatwasmachine, koelkast en oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de veranda (7 x 4,5 m) die uitkijkt op de tuin. Vanuit keuken heeft u ook toegang tot de wasplaats. In de veranda bevindt zich een modern toilet.
- VERDIEPING 1: Ruime overloop, slaapkamer 1 (4 x 3,4 m) met ingebouwde kastenwand, slaapkamer 2 (4,2 x 3,7 m) , slaapkamer 3 (3,7 x 3 m), badkamer (2,5 x 1,8) met enkele wastafel, douchecabine en toilet.
- ZOLDER : Ruime zolder die nog omgebouwd kan worden tot een extra kamer.
- KELDER: Kelderruimte met waterboiler (op elektriciteit).
- GARAGES: 2 vrijstaande garages in baksteen met werkschuur.
- MANCAVE: gezellige bar met geïnstalleerde bar, frigo's en barkrukken.

BIJKOMENDE INFORMATIE :
- Ramen : PVC ramen met dubbele beglazing en ingebouwde rolluiken.
- Zonnepanelen : 48 stuks die jaarlijks +/- 11 certificaten genereren van 250 euro (dus 2750 euro/jaar)
- Verwarming : Centrale verwarming op elektriciteit voorzien door zonnepanelen - momenteel maandelijks 86 euro voorschot voor gezin met 4 personen
- Vloeren : Vloertegels in trappenhal, keuken en veranda. Laminaat in de overige kamers.
- Afwerking : De woning is smaakvol ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
- Tuin : Verzorgde voortuin aangelegd met gras en buxushaag. De toegang naar de achtertuin is afgesloten met een aluminium poort voorzien van hout. Volledig omheinde achtertuin aangelegd met gazon.

LIGGING :
De woning ligt in het centrum van Tongerlo, een gezellig gehucht op slechts 10 autominuten van de stad Bree. In Tongerlo is er een slagerij en een bakker alsook enkele gezellige tavernes, een sporthal en een school. Het grenst aan de kanaal Zuid-Willemsvaart waarlangs je kan fietsen naar de omliggende gemeenten. De ideale plek om tot rust te komen.