Vrijstaande woning op 14 a 17 ca met 3 slpk.

Waterlozeweg 135 - 3680 Neeroeteren

OMSCHRIJVING WONING:
- GELIJKVLOERS: Ruime inkomhal met houten trap naar de verdieping. Aan de inkomhal ligt aan de voorzijde een kamer die gebruikt kan worden als slaapkamer of als bureel. Moderne, open keuken (5,5 x 4 m) voorzien van wandkasten met combi-magnetronoven en koelkast, een werkeiland met RVS spoelbak, vaatwasmachine (WHIRLPOOL), lage ingebouwde kasten, dampkap en verhoogd zit-aanrecht met barkrukken. Er is ledverlichting voor een sfeervol gevoel. De keuken geeft uit op een open eethoek met veel lichtinval en een gezellige zithoek (samen 8,2 x 3,5 m). Achteringang/sas, toilet en modern ingerichte badkamer (3,5 x 3 m). De badkamer is voorzien van een dubbele wastafelmeubel, ligbad en inloopdouche. Naast de badkamer is een berging/wasplaats (3,2 x 1,5 m) en daarnaast een ruime, verlichte veranda (6 x 3 m). De veranda geeft uit op het zonneterras dat volledig zuidelijk gericht is en aangenaam uitzicht geeft op de tuin. Er is een aanpalende garage met een automatische garagepoort. Achter de garage zijn er een aantal vergunde stallen die gebruikt kunnen worden als stockage of hobbyruimte.
- VERDIEPING 1: Overloop met twee slaapkamers (4 x 3,5 m) voorzien van laminaat vloer en een berging. Een slaapkamer is voorzien van een kastenwand. Er is een ruimte (4,4 x 3,5 m) die kan omgebouwd worden tot extra slaapkamer/badkamer.
- KELDER: Trap, provisiekelder met CV-ruimte.
- TUIN: Nog aan te leggen achtertuin die volledig afgesloten is met aangrenzend aan de achterzijde nog een extra afgesloten weide.

BIJKOMENDE INFORMATIE :
- Ramen: PVC ramen met dubbele beglazing.
- Verwarming: CV op stookolie.
- Vloeren: De gelijkvloerse verdieping is bijna volledig voorzien van steentapijt. Laminaat op de eerste verdieping.
- Afwerking: De woning is smaakvol ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen. De keuken is voorzien van inbouwspots en de zithoek is uitgerust met geluidsboxen.
- EPC-waarde: 674 kWh/m².

LIGGING:
De woning is rustig gelegen in het landelijke Waterloos op 50 meter van een bosrijk gebied waar je kan wandelen tot Opitter en Opoeteren.