Nieuw, gelijkvloers appartement (89 m²) met 2 slpk, tuintje en garage.

225 000

Sint-Lambertuskerkstraat 18A - 3680 Neeroeteren

INDELING APPARTEMENT:
- GELIJKVLOERS: Inkomhal met bergruimte, gastentoilet, woonkamer (6,41 x 5,29 m) met open keuken (2,08 x 3,35 m), technische ruimte, nachthal met bergnis, slaapkamer 1 (4,65 x 3,29 m), slaapkamer 2 (3,61 x 3,12 m), badkamer (2,08 x 2,40/3,63 m), privatief tuintje en terras (37 m²) aan de achterzijde met rechtstreeks toegang tot de garage.
- GARAGE: Aparte garagebox met sectionale poort aan de achterzijde van het gebouw. Aparte toegangsdeur aan de zijkant van de garage die uitgeeft op het privatief tuintje.

BIJKOMENDE INFO:
- Het appartement maakt deel uit van residentie "DE PASTORIE", een kleinschalig project bestaande uit 3 appartementen.
- Ramen: PVC ramen met dubbele beglazing.
- Verwarming: CV-aardgas met radiatoren.
- Vloeren: keramische vloeren en plinten.
- Keuken uitgevoerd in witte kleur, greeploos met Slim Line-werkblad 16mm. Toestellen: multifunctionele oven, magnetron, glaskeramische kookplaat, dampkap, koelkast 173 L met vriesvak 14 L, vaatwasser.
- Badkamer voorzien van douche 90/90 met douchezuil Hansgrohe en draaidouchedeur Novellini. Badkamermeubel met dubbele wastafel in kunstmarmer, eengreepsmengkraan Hansgrohe, spiegel met verlichtingsarmatuur en kolomkast. WC Geberit.
- Gastentoilet voorzien van hangtoilet Geberit met druktoetsen en handwasbakje Duravit met kraan Ideal Standard.
- Vlakke schilderdeuren met hang- en sluitwerk in RVS.
- Dit pand is eveneens ideaal voor een vrij beroep of kantoor. Er is een tweede, rechtstreekse toegang aan de voorzijde.
- Er is een mogelijkheid om nog een extra garage of autostandplaats bij te kopen. de prijs voor een garage bedraagt 20.000,- EUR excl. kosten, de prijs voor een parkeerplaats bedraagt 5.000,- EUR excl. kosten.

LIGGING:
Gelegen in het centrum van Neeroeteren, op wandelafstand van supermarkt, bakker en andere handelszaken.

De vermelde prijzen zijn exclusief kosten als BTW (21%), notariskosten, kosten basisakte en aansluitingskosten nutsvoorzieningen.