Nieuw appartement op het gelijkvloers met 2 slpks en ruim terras.

Grotestraat 196 - 3600 Genk

INDELING APPARTEMENT GELIJKVLOERS LINKS:
- GELIJKVLOERS: Inkomhal, toilet, woonkamer met open keuken en grote glaspartij die uitgeeft op het ruime terras. Berging/wasplaats, slaapkamer 1 (4,13 x 2,60 m), badkamer 1, slaapkamer 2 (4,67 x 2,90 m) met badkamer 2. Het terras is bereikbaar langs de achterzijde.
- KELDERVERDIEPING: Kelderverdieping met gemeenschappelijke fietsenstalling, autostandplaatsen en individuele kelderbergingen. Bereikbaar via automatische sectionale poort.

BIJKOMENDE INFORMATIE:
- Ramen : Aluminium ramen met dubbele beglazing.
- Verwarming : CV-aardgas.
- Lift aanwezig.
- Het appartement wordt volledig afgewerkt naar keuze volgens het lastenboek.
- Het appartement maakt deel uit van 'Residentie MAGRITTE', bestaande uit 8 appartementen.
- De vraagprijs bedraagt 230.000,- EUR opgesplitst als volgt : 178.000,- EUR constructiewaarde en 52.000,- EUR grondaandeel. De vermelde prijs is exclusief kosten als btw (op de constructiewaarde), registratiekosten (op het grondaandeel), notariskosten, aansluitingskosten, ...
- Parkeerplaats en berging zijn niet inbegrepen in hoger vermelde prijs. Bij het appartement dient er een buitenparking met bijhorende berging en een kelderberging aangekocht te worden. De prijs hiervoor bedraagt 19.000,- EUR (15.500,- EUR constructiewaarde en 3.500,- EUR grondaandeel).

INFORMEER NAAR DE VERKOOPSBROCHURE OP ONS KANTOOR. WIJ GEVEN U GRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE.