Vrijstaande woning met 3 slpk, dubbele carport en tuin.

950

Hulsbosstraat 15 - 3960 Bree

OMSCHRIJVING WONING:
- GELIJKVLOERS: Ruime inkomhal met trap naar de eerste verdieping en gastentoilet, bureau, rechthoekige woonkamer, zeer ruime leefkeuken met kastenwand, glazen schuifdeur naar de inkomhal en buitendeur. De keuken is voorzien van een vitro-keramisch fornuis, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. Aangrenzende bergruimte/wasplaats bereikbaar via buitendeur met uitgietbak, cv-ketel en meters.
- VERDIEPING: Ruime nachthal, 3 slaapkamers waarvan 2 met dressingruimte, ruim dakterras, volledig betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafelmeubel.
- CARPORT: Dubbele carport tegen de linker zijgevel. De inrit naar de carport is afgesloten met een automatische metalen poort.

BIJKOMENDE INFO:
- Verwarming: CV op stookolie.
- Vloeren: Moderne vloertegel in de inkomhal, keuken en bureau. Steentapijt in de woonkamer. Laminaatparket in de slaapkamers.
- Tuin: Onderhoudsvriendelijke voortuin, aangelegd met kiezelsteentjes en afgesloten met een metalen poort. De tuin aan de achterzijde van de woning wordt nog aangelegd en ingezaaid met gras.
- De woning is instapklaar.

LIGGING:
De woning is zeer rustig gelegen in 't Hasselt vlakbij de verbindingsbaan van Bree naar Kinrooi.

OPMERKING:
Mogelijkheid tot het bijhuren van een vrijstaande loods/opslagruimte met garage die gelegen is rechts van de woning. De loods (10 x 12 m) is toegankelijk via een hoge automatische sectionale poort en de aangrenzende garage (8 x 4 m) is toegankelijk via een wentelpoort. De totale huurprijs voor de woning met loods en garage bedraagt 1.400,- EUR/maand.