Over ons

Welkom bij Immoké

Vastgoedkantoor Immoké opende in 1997 haar deuren onder impuls van Tamara Theelen. Het kantoor is gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van vastgoed en het beheer van gebouwen (syndicus).

Tamara runt het kantoor samen met haar echtgenoot Marc Bussels. Sinds 2012 versterkt Rudi Jacobs het team. Hij is jurist met ervaring in de advocatuur en bij ministeries.

Met onze klantgerichtheid en eerlijke en correcte aanpak van elke verkoop of verhuur, alsook onze open communicatie met onze klanten maken wij het verschil met vele andere spelers.

Op ons goed gelegen kantoor in Neeroeteren vindt u enthousiaste mensen die gaan voor service en resultaten.  Naast een goede commerciële ondersteuning verzorgen we ook het juridische aspect tot in de puntjes. Kiezen voor een erkende vastgoedmakelaar bespaart u tijd en geld.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. We zijn elke weekdag open van 9 uur tot 12 uur en van 13.30 uur tot 17 uur (vrijdag tot 16.30 uur). Of bel ons even op 089 855 680 om af te spreken.
 

ONS TEAM